Expedició Historial Acadèmic Batxillerat

Important

 1. Abans d’efectuar el pagament llija atentament les instruccions i com obtindre el justificant .
 2. Comprove que els exemplars que l’ordinador li proporciona porten impresos en l’apartat ‘Número de Liquidació’ un codi de barres i una numeració. Només amb aqueixa informació les Entitats Col·laboradores acceptaran els exemplars per a efectuar el pagament.
 3. Si s’és família nombrosa general, la quantitat a pagar és la meitat de la indicada.
 4. Si s’és família nombrosa especial, no es paguen taxes.
 5. Els alumnes que tinguen dret a reducció per Família Nombrosa han d’adjuntar una fotocòpia del carnet que acredite aquesta condició. Aquest haurà d’estar degudament actualitzat.

Instruccions

Per a obtindre els impresos de les taxes de matrícula, ha de prémer en aquest botó:

 1. L’Òrgan Gestor és INSTITUTS D’ALACANT. En Taxa, marcar l’opció Expedició Historial Acadèmic Batxillerat. Prema Continuar
 2. Seleccione el tipus de matrícula i prema Continuar (la quantitat A ingressar pot ser diferent de la qual es mostra en aquesta imatge)
 3. Emplene el document (model 046) amb les dades que se sol·liciten i prema en el botó gris ACCEPTAR
 4. Apareixerà la pantalla que permet imprimir o pagar en línia
 5. Prema a Imprimir, s’obrirà una finestra en el navegador amb un arxiu PDF que té 3 còpies:
  1. Exemplar per a l’administració (per a l’IES Figueras Pacheco)
  2. Exemplar per a l’interessat (per a vosté)
  3. Exemplar per a l’entitat col·laboradora (per al banc)
 6. Si desitja anar a pagar a una entitat bancària ha de portar impresos en paper les 3 còpies. El Banc es quedarà amb l'”Exemplar per a l’Entitat Col·laboradora”. Les entitats bancàries col·laboradores són: BVA, Santander, La Caixa (CaixaBank), Bankia, Sabadell CAM, Grup Cajamar, Ibercaja, ABANCA, Caixes Rurals Valencianes assoc. al Banc Coop.,Caixa Ontinyent.
 7. Si, per contra, prefereix pagar en línia, prema a Pagar (pas 2) i complete els 4 passos de la passarel·la de pagament. Necessitarà una targeta de crèdit per a efectuar el pagament. Tinga a mà el seu telèfon mòbil, és possible que el seu banc li envie un missatge per a validar el pagament. En el Pas 4 podrà obtindre el justificant del pagament, consulte a baix com obtindre’l

Com obtindre el justificant en paper