Activitats i horaris en Fase 3

D’acord amb el decret 8/2020 de 13 de juny, de la Presidència de la Generalitat, per la qual es dicten instruccions per a la regulació i flexibilització de determinades restriccions, passem a la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

Durant la Fase 3 de la desescalada el centre continuarà obert en horari de 9 a 13 h. A més de les tasques administratives, atenem a l’alumnat i les seues famílies a fi de retirar del centre material educatiu o d’un altre tipus necessari per a continuar amb les seues activitats lectives.

Us recordem que l’atenció continuarà sent mitjançat cita prèvia telefonant al 966 52 81 20 o correu electrònic iesandreusempere@iesandreusempere.es i us preguem que respecteu les mesures de protecció establertes.

Aprofitem per a recordar-vos que les activitats a distància finalitzen aquesta setmana i les notes s’entregaran la setmana que ve per mitjans electrònics per tal d’evitar paper (recomanacions per part de l’administració).

Tenen a la web família tota la informació de matrícula dels seus fills/filles i si necessiten qualsevol aclariment no dubteu en posar-se en contacte amb el centre a través del correu electrònic o telèfon.