Activitats i horari en la Fase 1

D’acord amb la Resolució de 13 de maig, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a la prestació de serveis administratius i de coordinació en els centres educatius, durant la Fase 1 de la desescalada el centre està obert des del dia 14 de maig en horari de 9 a 13 h. A més de les tasques administratives, atenem a l’alumnat i les seues famílies a fi de retirar del centre material educatiu o d’un altre tipus necessari per a continuar amb les seues activitats lectives.

Us recordem que l’atenció es realitza mitjançat cita prèvia telefonant al 966 52 81 20 o correu electrònic iesandreusempere@iesandreusempere.es i us preguem que respecteu les mesures de protecció establertes.

Aprofitem per recordar-vos que les activitats a distància finalitzaran el 16 de juny i que enguany no hi hauran proves extraordinàries en juliol per a 1r, 2n i 3r d’ESO. En disposar d’informació sobre el procés de matriculació així com de les novetats relacionades amb les següents fases de desescalada us informarem pels canals oficials.