Aneu a la barra d'eines

COVID-19: últimes notícies

D’acord amb Resolució de 13 de maig, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a la prestació de serveis administratius i de coordinació en els centres educatius, hui reobrim el centre per realitzar tasques de desinfecció i condicionament . Progressivament, i en funció de l’arribada de l’material de protecció que ens ha de facilitar Conselleria, anirem organitzant les tasques administratives i de coordinació.

Per tant, fins que no s’adopten les mesures necessàries per complir les mesures d’higiene i / o prevenció de les persones, no van determinar el personal docent i d’administració i serveis que ha d’acudir presencialment als centres en els dies i hores que la direcció estableixi.

Si l’alumnat o les seves famílies ha de retirar de el centre material educatiu o d’un altre tipus necessari per continuar amb les seves activitats lectives no presencials, pot sol·licitar cita prèvia a el telèfon 966 52 81 20 o a l’correu iesandreusempere@iesandreusempere.es.