Octubre poètic i reivindicatiu.

Amb molt bona acollida, hem encetat la segona edició de Biblioteca Poètica d’aquest curs 2018-2019.

Octubre ens ha reportat dos commemoracions socials reivindicatives  que les vam traduir en  versos i notes que ressonaren a la Biblioteca, el passat dimecres, 24 d’octubre.

Vam dividir l’acte en dues parts. Una primera introduïda per l’alumna Carmen Moreno de 1r ESO A, que ens va explicar la commemoració de l’11 d’octubre, Dia Internacional de les  Xiquetes. La segona part va estar presentada per l’alumna de 1r Batx. CT, Sara Ruíz,  que  va explicar  l’origen de la commemoració del Dia de les Dones Escriptores.

Amb poemes de diversos autors i poetesses, ens vam acostar a un món ple de reivindicacions, sensibilitats i noves expressions gràcies a la col·laboració de Carmela Casanova, professora de filosofia que ens va aportar una selecció  de poemes d’autores i poetesses com Chantal Maillard, Elisabeth Bishop, Clarice Linspector, Alejandra Pizanirk i Anne Carson amb les quals sobrevolàrem  l’interior del ser humà amb  percepció de dona, sense oblidar els versos de Marc Granell, Miquel Martí i Pol, i els ja emblemàtics pensaments de Virgínia Woolf, tots ells entrellaçats amb les notes de la guitarra del professor de música, Pasqual Cardona…

CONTINUEM FEM POESIA!