Escolarts: L’escola fa teatre

L’Escola fa teatre és un projecte educatiu de Conselleria lligat a la dinamització del plurilingüisme i al desenvolupament de l’expressió artística, fomentant l’art dramàtic i la representació d’obres teatrals. Enguany l’alumnat de 5é ha representat l’obra “La Carrasca” de Paula Llorens a l’Auditori del Centre Social de Dénia.

Ha estat molt emocionant rebre els aplaudiments de companys, companyes, mestres i famílies!

Escolarts: L’escola dansa

L’Escola dansa és un projecte educatiu de Conselleria on l’alumnat ha aprés de manera col.lectiva una serie de coreografies creades a propòsit. En aquest projecte conviuen la dansa i la música i el seu objectiu és fomentar la creativitat i expressivitat de l’alumnat a través del llenguatge corporal i del moviment. Us deixem un xicotet recull. L’escola dansa.url

Pòdcast Ràdio Teatre

Amb aquest darrer pòdcast finalitzem el curs de #somràdioC. En aquesta ocasió l’hem dedicat al teatre radiofònic, on l’alumnat ha barrejat efectes sonors i text dramàtic.

El viatge integral de l’aigua ha sigut la temàtica escollida, on les Awis li conten a Susana el seu viatge des de la mar als núvols, passant pel centre de captació, arribant a les seues cases i de nou, a la mar.

Escolteu-lo, escolteu-lo…

Cliqueu la imatge