Xarrada sobre accessibilitat web

Els alumnes de 2n de Cicle Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web i els alumnes de 2n de Cicle Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, han assistit a una xarrada en el saló d’actes del centre sobre accessibilitat en aplicacions web i en dispositius mòbils, impartida per l’especialista en tiflotecnologia i braille de l’ONCE, Miguel Martín.
En la xarrada, s’han exposat quins són els principals problemes d’accessibilitat que es troben les persones cegues al fer ús de la tecnologia a través d’Internet i com es poden solucionar en les etapes de disseny i desenvolupament de programari. Addicionalment s’han mostrat exemples de diferents components programari i maquinari emprats per a millorar l’accessibilitat de les persones amb discapacitat visual.
En l’activitat també ha participat Pilar Miró, educadora de l’ONCE que ha compartit amb els assistents algunes de les problemàtiques que solen trobar alumnes cecs per accedir a materials didàctics fent ús de les TIC.
Des de l’IES Conselleria volem agrair a Miguel i a Pilar que hagen vingut al centre a compartir la seua experiència amb els nostres alumnes, futurs desenvolupadors webs.