Xarrada amb l'autor de El joc de pensar a la biblioteca del centre

Este dilluns 9 de març el grup de filosofia de quart d ́ESO va gaudir la presència d ́en Tobies Grimaltos, professor titular de la Facultat de filosofia de València i autor, entre d ́altres, de El joc de pensar. La trobada va tindre lloc a la biblioteca del centre i va contar amb la inestimable col·laboració del seu bibliotecari, José Beltrán, qui va assenyalar el valor que té poder compartir la  lectura d ́un llibre amb el seu autor.
Després de fer un breu recorregut per la seua trajectòria intel·lectual, el professor Grimaltos obrí un torn de paraula en el que va respondre molt amablement tot tipus de preguntes. Va explicar detalls relatius a la redacció i publicació del llibre. També ens va apropar un poc la figura desconeguda del professor universitari. Pel que fa a l ́activitat filosòfica, va intentar resoldre alguns dubtes que El joc de pensar havia generat als estudiants. Temes com la llibertat, l ́existència de Déu, la percepció de la realitat o la relació entre la voluntat i la creença feren les delícies dels i les assistents.
Persona pròxima i erudita, amiga del diàleg, filòsof amb dubtes i amb projecte, però, el professor Grimaltos se ́ns va mostrar tal i com és. El departament de filosofia li està molt agraït per la seua assistència tant com per la seua actitud i espera que l ‘activitat puga repetir-se en un futur pròxim.