L’IES Conselleria obté la Certificació de Qualitat segons les Normes UNE EN-ISO 9001:2015 i UNE ISO 21001:2018

El nostre centre ha assolit un important reconeixement en el seu compromís amb la qualitat i l’excel·lència. Després de dur a terme les accions correctives necessàries, hem obtingut la certificació del Sistema de Qualitat del centre, segons la Norma UNE EN-ISO 9001:2015, amb el número d’expedient 847/24 en l’àmbit dels sensenyaments de Formació Professional (grau bàsic, mitjà i superior). Aquesta certificació garanteix que el nostre centre compleix amb els estàndards internacionals de gestió de la qualitat, assegurant una millora contínua en els nostres processos i serveis educatius en el marc dels cicles formatius.

A més, també hem obtingut la certificació del Sistema de Gestió del centre, segons la Norma UNE ISO 21001:2018, amb el número d’expedient 848/24. Aquesta norma està especialment dissenyada per als sistemes de gestió de les organitzacions educatives, i certifica que el nostre centre compleix amb els requisits necessaris per oferir una educació de qualitat, centrada en l’estudiant i en la millora de l’experiència educativa.

Aquestes certificacions reflecteixen el nostre compromís amb la qualitat, la satisfacció dels nostres estudiants i famílies, així com amb la millora contínua dels nostres serveis educatius. Agraïm a tot el personal de l’IES Conselleria per la seva dedicació i esforç per assolir aquest important objectiu.

Seguirem treballant amb la mateixa dedicació per mantenir aquests estàndards de qualitat i oferir una educació excel·lent a tots els nostres alumnes.

Certificado-ISO9001-AI-847-24

Certificado-ISO21001-AI-848-24