Descobreix els murals de dones científiques amb Pedalejant amb Dones de Ciència

Compartim aquesta oportunitat per als amants de la bicicleta i l’art: Pedalejant amb Dones de Ciència. Aquesta iniciativa ofereix rutes guiades amb bicicleta per explorar tretze impressionants murals del projecte “Dones de Ciència”, desenvolupat per la UPV i Las Naves, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació.

Al nostre centre pots trobar un d’aquests murals, que ret homenatge a la matemàtica Rosana Rodríguez realitzat per l’artista Carmen Morillo.

Les rutes estan programades tots els dissabtes, des del 28 d’octubre fins al 16 de desembre, amb sortides tant al matí com a la vesprada, a les 11h i a les 17h, respectivament. Aquesta és una oportunitat única per descobrir l’art i la ciència de la mà de professionals i experts en el camp.

L’accés a aquestes rutes és lliure, però és necessari inscriure’s prèviament. Pots registrar-te per a la ruta que prefereixis a través de l’enllaç proporcionat. No et perdis aquesta oportunitat d’explorar la convergència entre la ciència i l’art mentre gaudeixes d’una agradable passejada en bicicleta pel nostre entorn.

https://donesdeciencia.webs.upv.es/rutes.html