Innovant a l’IES Serra Mariola dins del programa INNOVATEC

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha acollit este dilluns, 20 de maig, la jornada ‘Impulsem el canvi metodològic en l’FP de la Comunitat Valenciana’ del programa INNOVATEC. A la jornada han assistit 70 professors de 38 centres de la Comunitat Valenciana. Entre ells estaven el professor dels Cicles Formatius de Tèxtil, Jaume Gosálbez, i el Cap d’Estudis de Formació Professional, Rafael Molines, que van presentar els reptes que han estat treballant dins dels seus respectius equips que es van conformar entre tots els participants del programa INNOVATEC.

La directora general d’FP, Marta Armendia, ha assistit a esta jornada, en la qual ha destacat que el programa Innovatec, que té com a objectiu la digitalització i les tecnologies aplicades a totes les famílies professionals, “s’ha convertit en motor de transformació i de millora de la qualitat del model d’FP a la Comunitat Valenciana”.

Innovatec forma part de la Xarxa Novigi (juntament amb els programes Emprén, Qualitas i Acredita), xarxa col·laborativa de centres educatius la finalitat dels quals és impulsar la qualitat de l’ensenyament de l’FP, finançada amb fons europeus.

Dins d’aquest programa s’ha realitzat una formació molt extensa i completa amb diferents sessions presencials en Santa Pola i València, així com sessions online a través de la plataforma Teams de la Conselleria d’Educació. S’han tractat temes sobre les programacions didàctiques dels Departaments de Cicles Formatius, la programació i avaluació per competències i resultats d’aprenentatge i les habilitats Soft Skills que demanen actualment moltes empreses. El resultat final va ser un repte que involucrara varis resultats d’aprenentatge de diferents mòduls d’un Cicle Formatiu i inclòs, a vegades, de Cicles Formatius de distinta família professional.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç: notícia GVA

Apostant per la innovació a l ‘IES Serra Mariola!!!

Podeu fer clic sobre les imatges per a vore-les en gran