100% APROVATS A LES PROVES PAU PER A L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT

Volem doner l’enhorabona a tot el nostre alumnat que s’ha presentat a les proves PAU per a l’accés a la Universitat, ja que han aprovat les proves el 100% de l’alumnat.

És una gran satisfacció per al nostre professorat i per a tota la Comunitat Educativa de l’IES Serra Mariola poder donar esta gran notícia!!

Concurs de Fotografia Matemàtica a l’IES Serra Mariola

Des del Departament de Matemàtiques s’ha organitzat un concurs de fotografia matemàtica i una exposició dels treballs al passadís principal del Centre. Han participat els alumnes de 2n d’ESO, 3r de PMAR i 4t d’ ESO.

Tot l’alumnat del Centre ha votat el millor treball, valorant el contingut matemàtic de la fotografia, la qualitat estètica, l’originalitat, la gràcia i la referència matemàtica del títol.
Després de fer el recompte de tots els vots, els treballs més votats han sigut:

 • 1r Premi 2n ESO/3r PMAR: Laura Ruiz Marset i Lidia Ramírez Francés” de 2n ESO B, per la foto “EL CON”.
 • 1r Premi 4t ESO: Alba Madrid Pérez” de 4t ESO B per la foto “EL DIÀMETRE DE L’ALBA”.

Des del Departament de Matemàtiques volem agrair a l’alumnat l’alta participació i a l’AMPA, l’aportació econòmica dels premis.

Espais i dependències – Cicles Formatius

Vos deixem unes vistes 360º per a vore les instal·lacions i dependències que tenim als nostres Cicles Formatius. Aquests vídeos de 360º estan ubicats en el nostre canal de YouTube del Centre i es poden visualitzar també amb ulleres 3D. També podreu accedir a aquesta secció des del menú superior INNOVACIÓ / Espais i dependències Cicles Formatius

Aula tematitzada com una agència de viatges per a realitzar pràctiques reals amb l’alumnat. Compta també amb una de les últimes dotacions informàtiques que van vindre equipades amb ordinadors All-in-one de 24 polzades.
Taller tèxtil on l’alumnat d’aquestos Cicles posa en pràctica tot allò aprés en l’aula. Està dotat amb màquines de cosir, brodadores, planxes, maniquins, taules per a estampar i un teler.
Aula de classe dels Cicles Formatius de Turisme per a l’alumnat de 1r curs. Aquesta aula compta amb un stand, varis expositors i murals sobre viatges, a més a més d’ordinadors per a recerca d’informació i realització de tota mena de treballs.
Laboratori de Tèxtil on l’alumnat d’aquestos Cicles imparteix classe i realitza determinades pràctiques en aquesta dependència.
Aula d’informàtica que es troba en el tercer bloc del Centre, on estan totes les aules i dependències dels Cicles Formatius. Aquesta aula va ser renovada recentment i compta amb alguns dels últims ordinadors dels quals disposa el Centre. Té un servidor i 24 ordinadors, a més d’una pantalla interactiva Clevertouch.

Admissió i matrícula FP Grau Bàsic, Mitjà i Superior

Al següent enllaç podeu trobar tota la informació relacionada amb l’admissió i matrícula de Formació Professional per al curs 24-25. En ell també podeu trobar les notes de tall dels cicles mitjans i superiors al curs passat.

>>Obri la normativa<<

Recordeu que el termini per a l’admissió d’FP finalitza dilluns 3 de juny!

Matricula’t en l’IES Serra Mariola als nostres Cicles Formatius. Tens fins al 3 de juny!


No perdes l’oportunitat de matricular-te en alguns dels nostres Cicles. Sols queda fins al pròxim dilluns 3 de juny!!!

Acudeix al nostre Centre i formalitza la matrícula. T’esperem!!

Et deixem ací els Cicles Formatius amb els que comptem a l’IES Serra Mariola:

 • Formació Professional Bàsica
  • Informàtica d’Oficina
 • Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Confecció i Moda
 • Cicles Formatius de Grau Superior
  • Família “Tèxtil, Confecció i Pell”
   • Vestuari a Mida i d’Espectacles
  • Família “Hoteleria i Turisme”
   • Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments
   • Guia, Informació i Assistències Turístiques

El cantant i escriptor Xavi Sarrià visita el Serra Mariola

Xavi Sarriá, conegut per ser el cantant i lletrista del mític grup Obrint Pas, va visitar l’IES Serra de Mariola per parlar de dos dels seus llibres. Històries del Paradís i Totes les cançons parlen de tu, lectures de 4t d’ESO i 1r de Bat.

Va parlar de música i literatura i va respondre les preguntes de l’alumnat, molt participatiu. L’activitat va ser organitzada per l’optativa de Literatura Universal i l’assignatura de valencià.

Fes clic sobre les imatges per a vore-les en gran

Innovant a l’IES Serra Mariola dins del programa INNOVATEC

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha acollit este dilluns, 20 de maig, la jornada ‘Impulsem el canvi metodològic en l’FP de la Comunitat Valenciana’ del programa INNOVATEC. A la jornada han assistit 70 professors de 38 centres de la Comunitat Valenciana. Entre ells estaven el professor dels Cicles Formatius de Tèxtil, Jaume Gosálbez, i el Cap d’Estudis de Formació Professional, Rafael Molines, que van presentar els reptes que han estat treballant dins dels seus respectius equips que es van conformar entre tots els participants del programa INNOVATEC.

La directora general d’FP, Marta Armendia, ha assistit a esta jornada, en la qual ha destacat que el programa Innovatec, que té com a objectiu la digitalització i les tecnologies aplicades a totes les famílies professionals, “s’ha convertit en motor de transformació i de millora de la qualitat del model d’FP a la Comunitat Valenciana”.

Innovatec forma part de la Xarxa Novigi (juntament amb els programes Emprén, Qualitas i Acredita), xarxa col·laborativa de centres educatius la finalitat dels quals és impulsar la qualitat de l’ensenyament de l’FP, finançada amb fons europeus.

Dins d’aquest programa s’ha realitzat una formació molt extensa i completa amb diferents sessions presencials en Santa Pola i València, així com sessions online a través de la plataforma Teams de la Conselleria d’Educació. S’han tractat temes sobre les programacions didàctiques dels Departaments de Cicles Formatius, la programació i avaluació per competències i resultats d’aprenentatge i les habilitats Soft Skills que demanen actualment moltes empreses. El resultat final va ser un repte que involucrara varis resultats d’aprenentatge de diferents mòduls d’un Cicle Formatiu i inclòs, a vegades, de Cicles Formatius de distinta família professional.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç: notícia GVA

Apostant per la innovació a l ‘IES Serra Mariola!!!

Podeu fer clic sobre les imatges per a vore-les en gran

Horari per a les proves d’accés a Cicles de Grau Mitjà i Superior

Horari-Proves-acces

Les proves d’accés a Cicles de Grau Mitjà es realitzaran a l’Aula de Turisme 2, que es troba al 3r bloc, i les proves d’accés a Cicles de Grau Superior en Secretaria.

MOLT IMPORTANT: Per a realitzar les proves, les persones aspirants hauran d’anar proveïdes del corresponent document identificatiu —DNI, passaport, targeta d’identitat d’estranger o visat d’estudis (règim especial d’estudiants estrangers).