ATENCIÓ!! Aprovat el projecte de flexibilització del Cicle de Turisme!

NOTICÍA MOLT IMPORTANT PER AL NOSTRE CENTRE!

D’acord a la RESOLUCIÓ del director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial que s’ha publicat a dia 17 de maig, el nostre Centre ha sigut autoritzat per a poder impartir el Cicle de “Guia, Informació i Assistències Turístiques” flexibilitzat. Què vol dir açò?? Que a més de tots els mòduls que s’imparteixen en aquest Cicle, s’afegirà el mòdul “Recepció i reserves” del Cicle Formatiu de Grau Superior d’allotjaments turístics, amb el conseqüent valor afegit. Aquest mòdul professional conté la formació necessària per a desenvolupar les funcions d’organització i gestió del departament de recepció i reserves d’un allotjament turístic.

Per a no ampliar en excés les hores del Cicle, s’ha optat per reduir les hores d’altres mòduls que solapaven continguts. Si vols conèixer a fons el nostre projecte de flexibilització, punxa en aquest enllaç: projecte de flexibilització, clica sobre la imatge o acudeix al Centre i t’ho explicarem en persona.

A les eixides professionals pròpies del cicle “Guia, Informació i Assistències Turístiques”, s’afegiran les pròpies del cicle d’allotjament turístic: Cap de recepció. Encarregat de reserves. Cap de reserves. Gestor d’allotjament en residències, hospitals i semblants. Gestor d’allotjament en cases rurals. Cap de vendes en establiments d’allotjaments turístics. Comercial d’establiments d’allotjaments turístics.

I a tot açò, quan acabes aquest cicle pots optar, fent un any més, a poder tindre també el Cicle d’Agències de Viatge i Gestió d’Esdeveniments. Et convertiràs en un indiscutible expert del turisme d’interior!!!

No perdes l’oportunitat i matricula’t!! Recorda que la matrícula comença ja.