Borsa de Treball – Ofertes d’ocupació

Posem a la disposició del nostre alumnat i totes aquelles persones interessades aquest espai de difusió d’ofertes d’ocupació.

Has estudiat un Cicle Formatiu en el IES Serra Mariola i vols obrir-te portes professionals? No dubtes, envia el teu currículum i ompli el següent formulari amb les teues dades:

Estàs buscant treballadors i treballadores amb un perfil professional relacionat amb els Cicles Formatius del Centre? Escriu-nos un mail a 03014836@edu.gva.es i publicarem ací la teua oferta.

Ofertes actualment vigents

Per accedir a les ofertes, faça clic sobre la icona de l’esquerre. RECORDE que haurà d’introduir la contrasenya d’accés facilitada pel Centre.

Candidats de la Borsa de Treball “Serra Mariola”

Per accedir a vore els perfils dels candidats, faça clic sobre la icona de l’esquerre. RECORDE que haurà d’introduir la contrasenya d’accés facilitada pel Centre.

Cicles impartits al Centre:

CicleOcupacions
HOTELERIA I TURISME CFGS Guia, Informació i Assistències TurístiquesGuia local. Guia acompanyant. Guia en emplaçaments de béns d’interés cultural. Informador/a turístic/a. Cap d’oficines d’informació. Promotor/a turístic/a. Tècnic/a d’empresa de consultoria turística. Agent de desenrotllament turístic local. Hostessa/Assistent en mitjans de transport terrestre o marítim. Assistent en terminals (estacions, ports i aeroports). Encarregat/a de facturació en terminals de transport. Assistent en fires, congressos i convencions. Encarregat/a de servicis en esdeveniments.
HOTELERIA I TURISME CFGS Agències de Viatge i Gestió d’esdevenimentsCap d’oficina d’agència de viatges. Cap de departament en agència de viatges. Agent de viatges. Consultor/a de viatges. Organitzador/a d’esdeveniments. Venedor/a de servicis de viatge i viatges programats Promotor/a comercial de viatges i servicis turístics. Empleat/a del departament de «booking» o reserves.
TÈXTIL, CONFECCIÓ I PELLCFGM Confecció i ModaConfeccionista. Ajudant de sastreria i modisteria. Especialista en confecció. Oficial de confecció. Tallador de peces i articles tèxtils. Operador de màquines industrials de cosir i brodar. Cosidor-ensamblador. Marcador-tallador de peces i articles en tèxtil i pell. Planxador-acabador. Operador de màquines d’acabat.
INFORMÀTICACFB Informàtica d’oficinaAjudant de muntador de sistemes microinformàtics. Ajudant de manteniment de sistemes informàtics. Ajudant d’instal·lador de sistemes informàtics. Ajudant d’instal·lador de sistemes per a transmissió de dades. Auxiliar d’oficina. Auxiliar de servicis generals. Enregistrador-verificador de dades. Auxiliar de digitalització. Operador documental.