Història de l'IES Serra Mariola

L'institut va ser fundat al 1999, encara que van començar les classes i encara estaven construint-lo. Segons conta Emili, el primer Director de l'institut, al principi no hi havia res i els van tindre que ubicar en les instal·lacions del Pare Arques de Cocentaina que els va cedir Esteve. Després l'alcalde de llavors, Rafael Climent, els va cedir l'edifici on actualment està la policia municipal, "la casa de ferro", i vam poder continuar exercint les funcions ja a Muro.

Com no hi havia personal administratiu ni material d'oficina la junta directiva, va haver de començar a matricular amb un ordinador vell i unes caixes de cartó i simultàniament segons matriculaven havíen d'anar confeccionant els grups de, 1r ESO, 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO i 1r de Batxiller, perquè aquell curs no va haver-hi 2n de Batxillerat, i també havíen de rebre als professors que anaven venint, perquè una vegada conegudes les hores i els grups convocar el primer Claustre.

historia1

Si vols conèixer tota la història dels principis de l'institut contada per Emili, el nostre primer Director, la pots consultar al següent enllaç: Records d'Emili i a continuació us deixem una galeria d'imatges d'aquells primers inicis.