Política de Privacitat

La present Política de Privacitat estableix els termes en què fa servir i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el seu lloc web o apps. El Centre IES Serra Mariola està compromès amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

Informació que és recollida

La nostra App no ​​recull cap tipus d’informació, però necessita permisos del dispositiu per poder realitzar trucades telefòniques o accedir a les webs del Centre. En gairebé totes les apps o webs de Centre se sol recollir informació personal, com ara: el nom o informació de contacte, així com la seva adreça de correu electrònica.

Ús de la informació recollida

La nostra app no ​​recull cap tipus d’informació personal, tampoc l’envia a cap lloc. Només envia la informació dels formularis que l’usuari ompli, com per exemple el de “Assetjament Escolar”. Aquesta informació serà tramesa a la persona encarregada, la qual es posarà en contacte o donarà part a les autoritats pertinents.

Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pogués contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Una vegada que vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests tercers llocs. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat, per la qual cosa és recomanable que els consulti per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d’alta d’usuari, pot canviar la selecció l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.

Enquesta