L’IES Paco Ruiz ha participat en el Campionat Autonòmic de Formació Professional CVSkills 2023 en la modalitat d’Animació, 3D i videojocs.

L’alumne Nabil Basri Hamdaouidel del Cicle Superior d’Animació, 3D, videojocs i entorns interactius ha participat, en representació de l’IES Paco Ruiz, en el Campionat Autonòmic de Formació Professional en la modalitat d’Animació, 3D i videojocs celebrat a València entre els dies 27 i el 31 de Març de 2023.

Aquest Skill es desenvolupa dins del sector de la creació de videojocs, incloent-hi el disseny, la creació artística i la programació. Tenint en compte la capacitat dels participants per al disseny de l’art conceptual, el disseny de personatges , el modelatge 3D, la creació d’entorns, il·luminació i animació, entre altres.

Nabil, tutoritzat i acompanyat pel professor especialista del centre, Raúl Domene, va competir en els diferents mòduls de la prova. El guanyador del campionat va ser Nicolas Yagüe Parejo de l’IES Font de Sant Lluis. Sent el nombre total de participants de set, procedents de centres de tota la Comunitat Valenciana. Amb aquesta participació l’IES Paco Ruiz de Bigastro participa en una de les activitats més importants relacionades amb la implantació dels Cicles de Grau Superior de  Animació, 3D, videojocs i entorns interactius, i Grau Mitjà de Vídeo, Discjòquei i So, en el centre.