CURS 2022-2023 – INICI DE CURS

Estimades famílies, 

Vos informem que en uns dies comencem el nou curs. L’inici de curs serà esglaonat per tal de facilitar la incorporació i l’adaptació del nou alumnat, d’acord al següent calendari:

Dilluns 12 de setembre, 08:15 h: 1 ESO / FPGM / 2n Batxillerat (1r ESO de 8:15 a 14:15 h, FPGM de 11:30 a 14:15 h i 2n batx de 11:30 a 15:15 h )

Dimarts 13 de setembre, 08:15 h: 2 ESO (8:15 a 14:15 h)

– Dimecres 14 de setembre: FESTIU LOCAL

Dijous 15 de setembre, 08:15 h: 3 ESO / FPB (8:15 a 14:15 h)

Divendres 16 de setembre, 08:15 h: 4 ESO / 1r Batxillerat (4t ESO de 8:15 a 14:15 h, 1r batx de 11:30 a 14:15 h )

  • El primer dia, l’alumnat acudirà a les 8:15 h al SALÓ D’ACTES del centre (al costat del hall), on es farà la recepció del curs per part de l’equip directiu i tot seguit, l’alumnat de cada grup serà nomenat junt a la tutora/tutor per a posteriorment dirigir-se a l’aula. A l’aula, l’alumnat rebrà la informació relativa al funcionament de l’activitat acadèmica, la convivència al centre, horari escolar, calendari escolar, entrega d’agenda del centre… L’alumnat de 1r d’ESO, farà també un recorregut pel centre per a familiaritzar-se amb les instal·lacions i saber on ha de dirigir-se en cada hora de classe. Posteriorment, al llarg del matí, l’alumnat  realitzarà les sessions establertes al seu horari. Cal portar estoig i carpesà d’anelles a partir del primer dia de classe. La resta de material escolar serà explicat en tutoria i resta de professorat de cada assignatura.
  • En el cas de l’alumnat de 1r i 3r d’ESO, el primer dia de classe realitzaran activitats relacionades amb el programa TEI (Tutoria Entre Iguals), el nou programa de convivència escolar finançat per l’AMPA IES el Quint. 
  • Enguany tornem a l’AULA MATÈRIA, com abans de la pandèmia, això vol dir que l’alumnat no tindrà una aula de referència sinó que cada classe s’impartirà en l’aula corresponent (aula de socials 1, EPV1, etc). Durant la primera setmana el/la docent que acaba la sessió amb 1r ESO, acompanyarà el grup a la següent aula. 
  • També tornarem a fer ús de les TAQUILLES (ja vos donarem instruccions més endavant per a solicitar taquilla si no en tenieu abans de la pandèmia) i com fer un ús correcte.
  • Hi haurà TRANSPORT ESCOLAR de Conselleria des del dia 12 de setembre (alumnat que ha sol·licitat beca i reuneix la condició de BENEFICIARI (ESO)). Podeu consultar les parades i horari aproximat en la web del centre, apartat “secretaria< transport escolar” en la web del centre {https://portal.edu.gva.es/ieselquint/transport-escolar-conselleria/}
  • El transport escolar municipal del casc urbà funcionarà també des del primer dia i és un servei gratuït municipal amb el mateix trajecte que el curs passat. No cal sol·licitar-lo en cap lloc. Disposa de monitor/a. 
  • Tanmateix recordem que el centre té APARCABICIS en l’entrada dins de les instal·lacions. Animem a fer ús de la mobilitat sostenible (bici, peu, tren) que afortunadament té cada curs més usuaris/es.

El calendari escolar ve marcat per la RESOLUCIÓ de 14 de juny de 2022, on detallem:

1.- INICI I FI DE CURS en Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional Bàsica, cicles de grau mitjà i cicles de grau superior: Del 12 de setembre de 2022 al 21 de juny de 2023.

2.- PERÍODES NO LECTIUS CURS:

Els períodes no lectius del curs 2022-2023 seran els següents:

1.- Nadal: des del 23 de desembre de 2022 al 6 de gener de 2023, tots dos inclusivament.

2. Pasqua: del 6 al 17 d’abril de 2023, tots dos inclusivament.

3.- DIES FESTIUS: Durant aquest curs escolar, seran festius els dies següents:

12 d’octubre, Festa estatal.

1 de novembre, Festa de Tots Sants.

6 de desembre, Dia de la Constitució.

8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció

1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors

El Consell Escolar Municipal ha decidit els 3 dies festius locals a afegir que són:

31 d’octubre, 9 de desembre, 17 de març

CALENDARI CURS PER A DESCARREGAR (LINK DE BAIX):

PDF Embedder requires a url attribute