Mobilitat Grecia, curs 2018-19

Quan ens digueren l’opció de fer un projecte en el qual ens donava l’oportunitat de viatjar, ho veiem surrealista i teniem moltíssimes ganes de participar i formar part d’eixa experiència.

Per començar, l’elecció de l’alumnat que anava a participar en el projecte es va fer per mitjà d’una entrevista la qual es seleccionaven les persones que donaven el perfil Erasmus +, com pot ser la facilitat per a treballar en grup, les habilitat en els idiomes y la mitja de les notes, l’entusiasme y la predisposició.

No ens ho podíem creure, però vam ser seleccionades. Hi havien vuit places, cinc per a italia i tres per a grecia. Segons la posició en la que havies quedat podies triar destí.

Ja tocava anar-nos-en de viatge, a les tres del matí havíem quedat per emprendre la nostra nova experiència Erasmus. Després de tres avions i un vaixell, arribarem al nostre destí, Kalymnos, una xicoteta illa situada al sud est del mar Egeu, ben prop de Turquia. Era una illa encisadora, acollidora y summament bonica, desde cuasi tots els punts d’aquesta es veia Telendos, una illa volcànica que donava un aspecte exòtic. Algunes activitats que ferem van ser escalada, espeleologia, rutes per la montaña, visitarem llocs d’interès de l’illa i moltes coses més.

Eixos dies disfrutarem molt de la illa, però sobretot dels nostres companys d’Erasmus que venien de molts països diferents (Turquia, Romania,Croacia, Portugal, Italia). Va ser una experiència que no oblidarem mai i recomanem al 100% participar en aquesta aventura tan emocionant, didàctica i enriquidora.