Concurs AppInventor

Divendres passat 11 de març l’alumnat de les optatives d’Informàtica, TIC i TIC II dels cursos 3r d’ESO, 4t d’ESO i 2n de Bat van participar en la gala de lliurament de premis de la XI edició del Concurs de programació d’aplicacions per a mòbil amb l’eina App Inventor.

Aquest concurs l’organitza cada any l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, en un acte celebrat dins de la programació de la Setmana de la Ciència. El concurs, que coordina el Grau en Enginyeria Informàtica d’aquest campus, compta amb la col·laboració de la Càtedra «Alcoi Ciutat del Coneixement» signada amb l’Ajuntament d’Alcoi.

Volem donar l’enhorabona al nostre alumnat que ha obtingut els següents resultats:
MODALITAT A – 3r i 4t d’ESO

  • 3r PREMI amb Kinala

MODALITAT B – 2n BAT

  • 2n PREMI amb Dislexicapp
  • 4t PREMI amb Let’s Go!
  • 5é PREMI amb Flabdo