Un mar de drets

El pròxim 20 de febrer és el Dia internacional dels Drets humans i, amb motiu de la commemoració, l’alumnat de 4rt d’ESO que està treballant en el projecte d’aprenentatge-servei “Un mar de drets” realitza una activitat solidària que esperem siga del vostre interés.

Us expliquem. Ja sabeu que la pandèmia està augmentant les desigualtats i és per això que volem fer alguna cosa per contribuir a millorar la situació en la mesura de les nostres possibilitats.

Afortunadament, hem obtingut la col·laboració d’empreses d’Alcoi i la comarca, de la Regidoria de Polítiques inclusives de l’Ajuntament d’Alcoi, de Creu Roja i de l’Associació de Veïns Eixample-Benisaidó.

Però ara demanem també la col·laboració de tota la comunitat educativa de l’Andreu per continuar amb la recollida d’aliments al centre.

Podeu fer les vostres aportacions solidàries a través del vostres fills i filles deixant els aliments al caixó de Creu Roja que està al vestíbul del centre fins el dia 19 de febrer.

Els aliments que més falta fan són: sucs, melmelada, batuts, cacau soluble, crema xocolata, paté, tonyina, llegums, sucre, oli, llet i galetes.

Més informació:

https://cadenaser.com/emisora/2021/02/08/radio_alcoy/1612798591_023561.html

 

Moltes gràcies per la vostra ajuda.