Actualitat

Procés d'Admissió i Matrícula

Publicats llistats definitius CFGS, CFGM, Semipresencial i Curs d'Especialització. Publicat també l'enllaç per a la matrícula. 

Subvencions d’Alumnat d’FP

Publicat llistats provisionals

Material

Material necessari per a 1r i 2n CFGM de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

Erasmus+

Publicats els llistats de baremacions per al curs 24/25 al tauló d'anuncis del centre.

Oferta Formativa

Consulta tota l'oferta formativa del centre

Últimes Notícies

CIP FP Batoi Internacional

16 de març de 2023

CIP FP Batoi mirant cap a Europa mitjançant ERASMUS. Un altre curs el nostre centre  aposta per la internacionalització de la formació del nostre alumnat.En … Llegir mes

El CIP FP Batoi commemora el 8M

13 de març de 2023

Amb motiu del dia internacional de la dona, el CIP FP Batoi ha organitzat unes activitats per treballar aquest dia amb l’alumnat del centre. El … Llegir mes

4ª Jornada Projecte HOSPITAL.

7 de març de 2023

El passat 3 de març va continuar, amb la quarta jornada, el projecte de col·laboració entre el CIPFP Batoi i l’hospital Verge dels Lliris, per … Llegir mes

Sense fronteres: Cultura internacional

6 de març de 2023

Basats en l’activitat de creació de menús de cuina internacional per part de l’alumnat del CFGM de Cuina i Gastronomia i més en concret en … Llegir mes

El Calderón, un espai amb una llum especial.

2 de març de 2023

El dimecres 1 de març, el grup de Tasoct va visitar les instalacions del teatre Calderón d’Alcoi. De la mà de la seua directora, Pepa … Llegir mes

Visita al C.E.E. Sanchis Banús i CIJ d’Ibi

2 de març de 2023

El cicle d’Animació Sociocultural i Turística (TASOCT) va visitar el 28 de febrer el col·legi d’educació especial Sanchis Banús de la mà de Juan Miguel … Llegir mes

Jornada d’orientació per a l’alumnat d’auxiliar d’infermeria

1 de març de 2023

El dimarts 28 de febrer es va fer al saló d’actes del CIPFP Batoi, una jornada d’orientació professional i educativa a l’alumnat de segon d’Auxiliar … Llegir mes

Elaboració i proposta de menús de diversos països

28 de febrer de 2023

Emmarcat dins de la programació de “Productes Culinaris”, mòdul de segon del Cicle Formatiu de Cuina i Gastronomía, s’ha de treballar cuina internacional. Integrant estos … Llegir mes

Proyecto ApS: una metodología didáctica activa muy potente.

21 de febrer de 2023

El pasado 1 de febrero el grupo de alumnos de 2° de integración social, pusimos en práctica nuestro proyecto de aprendizaje-servicio realizado en el módulo … Llegir mes