Els Alumnes del CIP FP Batoi explorant les noves instal·lacions d’Aitex: Una experiència enriquidora

Els estudiants del primer curs de Sistemes Microinformàtics i Xarxes del CIP FP Batoi van viure una jornada inoblidable en la seva visita a les noves instal·lacions d’Aitex. Aquesta experiència no només va permetre als alumnes conèixer de primera mà les tecnologies i infraestructures de punta de l’empresa, sinó també establir un contacte directe amb el personal informàtic, alguns dels quals van ser en el passat alumnes del mateix centre.

La jornada va ser tot un èxit gràcies a la càlida benvinguda del personal d’Aitex, que va guiar als estudiants a través d’un recorregut detallat per les instal·lacions. Des dels laboratoris d’investigació fins als espais de desenvolupament de projectes, els alumnes van poder veure de primera mà com es duen a terme les últimes innovacions en el camp de la informàtica i les xarxes.

Un dels moments més destacats de la visita va ser la possibilitat de conversar directament amb el personal informàtic, molts dels quals van començar la seva carrera acadèmica al mateix CIP FP Batoi. Aquest intercanvi va proporcionar als alumnes una visió realista de les oportunitats professionals i dels reptes que poden trobar en el futur en aquest apassionant camp.

Després de la visita, els estudiants van destacar la seva gratitud pel personal d’Aitex, no només per les explicacions detallades que van rebre, sinó també per la seva disponibilitat i entusiasme en compartir les seves experiències. “Una visita espectacular”, va resumir un dels alumnes, reflectint el sentiment general de tot el grup.

En resum, la visita a les noves instal·lacions d’Aitex va ser molt més que una oportunitat per conèixer tecnologies punteres; va ser una experiència que va connectar als estudiants amb professionals experimentats, inspirant-los i motivant-los en el seu camí cap al futur de la informàtica i les xarxes.

Gràcies al personal d’Aitex per una jornada inoblidable i per compartir la seva passió amb els futurs professionals del sector.

Foro Empleo 2024 i entrega de Premis IDEA’T al Campus UPV d’Alcoi

L’alumnat de 1r d’Assistència a la Direcció i Administració i Finances assistiren, abans de les vacances de Pasqua, a Foro Empleo 2024 on tingueren l’oportunitat de connectar de primera mà amb empreses i institucions del territori.

A més, també tingueren oportunitat d’assistir a l’acte d’entrega de premis d’Idea´t UPV Campus d’Alcoi Ágora Emprendedores, dels quals foren partícips i on arreplegaren els premis als projectes presentats. En aquest cas, el premi a millor iniciativa del CIP FP Batoi fou per al projecte innovador “Alcoi Explore”, creat per les alumnes Chaimae Battouy, Ana Carolina Anagua Acuña i Susana Mataix Albero.

Prèviament, feren un recorregut pel Campus per tal de conèixer les seues instal·lacions, així com les diferents portes que se´ls obrin en finalitzar els seus estudis d’FP.

El CIP FP Batoi a SpainSkills

Natalia López Reche, exalumna del CIP FP Batoi, representa a la Comunitat Valenciana en el Campionat Nacional d’FP #SpainSkills en l’especialitat Atenció Sociosanitària. L’acompanyen Lucia Luna Herrero, coordinadora autonòmica i Miguel Gargallo Calduch tutor de Natàlia. Molts ànims.

Erasmus+ a MFR du Bergeracois, Burdeos (França) Departament de FOL

Tres membres del departament de Formació i Orientació Laboral de CIP FP Batoi, Victorià Sanchis, Maria Mateu i Eva Ferrero hem estat a la població de La Force, molt propera a la ciutat de Bergerac a França. Vàrem coincidir amb una companya turca i 4 alumnes seus i poguérem saber com desenvolupaven ells el seu sistema d´educació turc, a la volta explicàrem com treballem al nostre CIP FP Batoi i coneguérem el sistema francès.

Dies de treball directament amb la MFR du Bergeracois, centre d´ensenyament alternatiu que combina directament el món acadèmic amb les tasques professionals directament més properes a la zona que pertanyen.  El seu alumnat està dividit en dos classes la primera els dos últims anys de estudis secundaris( 14-16 anys) i la segona primer i segon d’estudis superiors ( 16-18 anys), especialitzats en la branca comercial i sòcio-sanitària.

Vam visitar l´Escola Calandreta a la ciutat de Bergerac, amb un sistema d´aprenentatge basat amb la metodologia Montessori i que les classes les fan amb Occità, qüestió  que ens va agradar per la possibilitat de poder fer Erasmus del nostre alumnat a esta escola per la semblança amb la nostra llengua mare.

Vos deixem estes imatges tant de la nostra estada, com de les visites efectuades i del Centre MFR du Bergeracois.

2 Alumnes del Grau Mitjà Guanyen el Premi Extraordinari de Formació Professional

El CIPFP BATOI està orgullós d’anunciar que dos dels seus alumnes han estat guardonats amb el Premi Extraordinari de Formació Professional pel curs 2022-2023. Aquests estudiants han destacat pel seu esforç i excel·lència en els seus respectius camps:

  1. Rosa María Maciá Domene ha estat reconeguda pel seu rendiment excepcional a la familia de Sanitat.
  2. Óscar Lara Rodríguez ha rebut aquest prestigiós premi pel seu treball destacat a la familia de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.

Aquests premis són un testimoni del talent i la dedicació dels nostres alumnes. Des del centre, volem felicitar-los sincerament per aquesta fita i desitjar-los un futur brillant en les seves carreres professionals. Enhorabona! 🎉🌟