Hui hem donat sang

Fa ja alguns anys que som centre donant de sang. Un parell de vegades a l’any el nostre centre junt Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana-Alacant organitza campanyes de donació de sang. Aquests han sigut els resultats d’enguany:

Concessió de subvencions a alumnat que curse Formació Professional

Han eixit unes beques per a tot l’alumnat de FP. En el següent enllaç podeu trobar tota la informació:

– ORDRE 1/2022, de 10 de gener, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’estableixen les bases per a la concessió de subvencions a alumnat que curse Formació Professional en centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana. [2022/156]

Mitja Marató d’Alcoi

Un any més l’alumnat de 1r d’Estètica Integral i Benestar varen estar col·laborant en la Mitja Marató d’Alcoi.

Tot un èxit i un plaer.

Taller “Cuines del Món”

El Departament d’Hoteleria i Turisme del CIP FP Batoi ha col·laborat amb l’Ajuntament d’Alcoi organitzant el taller de cuina amb el títol “Cuines del Món”.

Dirigit a xiquetes i xiquets de 4t, 5é i 6é de primària durant el dies 24 de novembre i 1 de desembre de 2021.

És una activitat dels pressupostos participatius infància i que ha estat tot un èxit de participació, ja que s’ha ampliat una sessió per la gran demanda.

Els xiquets i xiquetes han elaborat diferents plats de la cuina internacional, adaptats a les edats dels participants i amb l’ajuda de l’alumnat de 2n de Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina.