Alumnes Erasmus del CipFP Batoi es troben a diferents localitats europees

En concret hi ha 3 alumnes d’atenció a persones en situació de dependència a Rostrenen, 6 alumnes d’imatge personal i 6 hostalers a Angouleme i 2 alumnes d’estètica a Roma. Totes elles alumnes de grau mitjà, han marxat a través de beques Erasmus que ho financen tot (allotjament, dietes, transport). Estaran un total de 33 dies aproximadament per a la realització de pràctiques professionals a empreses de les localitats esmentades. Des del CIP FP Batoi volem donar l’oportunitat al nostre alumnat de tindre experiències erasmus. L’objectiu és donar-los una formació internacional que millore la seva incorporació laboral, millorar idiomes i sobretot donar-los una experiència que enriqueix.

NOU PROJECTE DE FORMACIÓ A L’ HOSPITAL VERGE DELS LLIRIS

Hui hem presentat a l’ Hospital Verge dels Lliris un projecte de formació amb el que els nostres alumnes del pròxim curs  2022-2023 , cicle TCAI (matí) podran posar en pràctica  tots els continguts dels mòduls teòrics que aprenguen ja en primer. Açò farà que la nostra formació al centre, estiga cada vegada més relacionada amb les necessitats de les empreses del nostre entorn i s’ adeqüen els nostres programes formatius.Gràcies al Verge dels Lliris pel seu compromís i grau d’ implicació!

Inaugurant així la setmana de l’Orgull a Alcoi

Ahir es va fer una concentració organitzada per l’Ajuntament i l’Associació Ponts d’*Igualtat per a commemorar el dia contra la LGTBI FÒBIA, en la qual va participar l’alumnat tant de 1r d’Integració Social com 1r d’Atenció a persones en situació de dependència, amb pancartes i amb la lectura del manifest.

Inaugurant així la setmana de l’Orgull a Alcoi

CIP FP BATOI INTERNATIONAL

Aquesta setmana del 9 de maig hem rebut una professora del LTP Saint Joseph de l’Amandier d,’Angoulême.
Christine Sallee és profe de la família professional d’ hostaleria i ha vingut per a fer un periode fornatiu al nostre centre. Ha pogut gaudir de com treballem, al mateix temps que ha participat en diversos tallers organitzats pel professorat de serveis,com per exemple taller de Caffè latte art o un taller de vermouth casero.