IES Serpis centre amfitrió iMou-te

L’IES Serpis rep la visita dels centres IES Moli del Sol de Mislata, IES 1 Requena i IES Cabanyal dins del programa iMou-te de la Conselleria d’Educació. Estos centres valencians visiten el nostre institut per a conéixer els nostres projectes europeus.

Des de l’any 2016, l’IES Serpis és centre Erasmus+, acreditat des de 2020, i ha participat i organitzat nombroses mobilitats d’alumnat i professorat a més de ser centre amfitrió de multitud de centres educatius europeus. Esta llarga trajectòria li permet comptar amb un valuós bagatge per a organització i difusió dels seus programes.

L’iMou-te és una activitat organitzada per la Conselleria d’Educació per al desenvolupament professional docent a través d’estades formatives d’observació en altres centres educatius per conéixer les seues estratègies de funcionament i projectes didàctics. La participació en el programa iMou-te és un indicador més del compromís del nostre centre amb la formació integral dels seus docents i estudiants així com d’obertura a una ciutadania europea.