L’escriptor Vicent Sanhermelando visita el Serpis

Dilluns passat 26 de febrer, els estudiants de 3r d’ESO de l’IES Serpis van rebre la visita de l’aclamat autor Vicent Sanhermelando, gràcies al programa “Autors a les aules” afavorit per l’AVL i la Fundació FULL.

Després d’haver llegit la seua obra “Pell de seda” durant la segona avaluació, els alumnes van compartir amb Sanhermelando les seues impressions sobre la novel·la. L’autor d’Alboraia va elogiar el compromís i la participació activa dels estudiants, destacant el seu excel·lent comportament durant la sessió.

L’activitat, organitzada pel departament de valencià de l’institut, va resultar en una experiència enriquidora tant per als estudiants com per al mateix autor, fomentant així l’amor per la lectura i la cultura literària en la comunitat educativa de l’IES Serpis.