El grup TEI commemora el Dia de la Dona

El grup TEI, Tutoria Entre Iguals, celebra el Dia de la Dona amb una iniciativa que destaca per la seua creativitat i compromís amb la igualtat de gènere. El vestíbul de l’institut es transforma amb una exposició de colorits cartells que han penjat els membres del grup, amb la intenció de celebrar i reflexionar sobre el paper de les dones en la societat.

Els cartells no són només una decoració visual, sinó que també actuen com a punts de partida per a converses i reflexions sobre temes rellevants com la igualtat de gènere, la diversitat i la tolerància. Cada cartell presenta un missatge poderós que convida a tota la comunitat educativa a pensar en com podem treballar junts per a construir una societat més justa i equitativa per a tots.

Esta iniciativa no sols celebra el Dia de la Dona, sinó que també reafirma el compromís de l’institut amb la promoció de la igualtat de gènere i el respecte per totes les persones, independentment del seu gènere, raça o orientació sexual. És un gran exemple de com l’educació i la conscienciació poden ser ferramentes poderoses per a la transformació social i la construcció d’un futur més igualitari i inclusiu.