Allons au théâtre!

Els alumnes de 2n de l’ESO gaudixen d’una obra de teatre en francés.

Dimecres passat 14 de febrer, els alumnes de 2ESO, van assistir a l’obra “Unix Baby-Sitter Très Cool”, una comèdia francesa especialment dissenyada per a estudiants de francés que conta les divertides aventures de Natalie, una estudiant de 15 anys que treballa com a cangur els caps de setmana. Els estudiants es van submergir en un món d’embolics i situacions còmiques mentres acompanyaven a Natalie en la seua cura de Bruno, un adorable bebé.

L’obra no sols els ha brindat entreteniment, sinó també l’oportunitat de practicar i millorar la seua comprensió del francés en un entorn interactiu. Este esdeveniment, organitzat pel departament de francés, destaca la importància del teatre com una ferramenta educativa dinàmica i divertida.