3ESO gaudix del “Lazarillo de Tormes” en el Teatre Flumen

Alumnes de 3r de l’ESO es desplacen fins al Teatre Flumen per a veure el clàssic “Lazarillo de Tormes” representat en peça teatral.

Dijous passat 15 de febrer, els estudiants de 3ESO de l’IES Serpis van gaudir d’una gran experiència literària en el Teatre Flumen. Es tracta d’una adaptació teatral del “Lazarillo de Tormes” que els estudiants d’este curs lligen i treballen en classe. Els alumnes, acompanyats pels seus professors, van viatjar amb autobús fins al Teatre Flumen, on van ser rebuts amb entusiasme per part de l’equip de l’obra. L’activitat, organitzada per la professora Gemma Sanchis del Departament de Llengua Castellana, es va convertir en una oportunitat única per a aprofundir en la lectura assignada del curs i en el món de la literatura espanyola.

Després de la funció, els alumnes van tindre l’oportunitat de participar en una sessió de preguntes i respostes, on van poder estendre la seua comprensió de l’obra i conéixer el procés creatiu darrere de la producció teatral.

El Departament de Castellà recalca el seu compromís amb el desenvolupament literari de l’alumnat i la seua apreciació per la cultura. Amb l’organització d’estes activitats, complementen l’aprenentatge formal de l’aula i fomenten el creixement personal i cultural dels seus alumnes.