El Serpis en les Jornades Informatives Erasmus+ en Madrid

Exitosa jornada informativa Erasmus+ en la Facultat de Dret de la Universitat Complutense de Madrid

El passat 13 de desembre, una representació de l’equip educatiu del nostre institut va tindre el privilegi de participar en la Jornada Informativa Erasmus+ que es va celebrar en la Facultat de Dret de la Universitat Complutense de Madrid. Este esdeveniment, enfocat en els sectors d’Educació Escolar i de Persones Adultes, va brindar una valuosa oportunitat per a l’intercanvi d’experiències i coneixements.

Durant esta jornada, la nostra coordinadora Erasmus+ i vicedirectora de l’IES Serpis, Virgínia Pla, va participar presencialment amb personal d’altres centres educatius de tota Espanya, tots ells responsables dels projectes Erasmus+ en les seues respectives institucions. Esta trobada va propiciar un espai per a compartir inquietuds, resoldre dubtes i celebrar els assoliments aconseguits al llarg de l’últim any en la implementació de programes educatius de gran envergadura, com és el cas d’Erasmus+ en el nostre centre.

L’esdeveniment es va destacar per ser una plataforma on els participants van poder explorar les diferents facetes d’Erasmus+, des de la seua planificació fins a la seua execució, i discutir les oportunitats i desafiaments que este programa implica per a l’àmbit educatiu.

En este sentit, volem expressar el nostre agraïment al SEPIE (Servici Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) per la seua incansable labor en l’organització d’estes jornades. El suport constant que rebem d’esta institució és fonamental per a l’èxit dels nostres projectes, i valorem enormement el seu compromís en l’enfortiment de l’educació a nivell internacional.