Admissió curs 2024/25

ADMISSIÓ I MATRÍCULA 2024/25

Procediment

El procés d'admissió a totes les etapes educatives es farà telemàticament. Per fer-ho cal accedir a la pàgina web (telematricula.es) que ha habilitat la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, llegir acuradament tota la informació i seguir els passos que en la mateixa s'indiquen. Al final d'aquesta pàgina teniu l'enllaç.

RECORDEU:  Admissió NO significa matriculació. Són dos actes distints: en el primer sol·licitem plaça i, si ens la concedeixen, formalitzem la matrícula. En la matrícula hem d’aportar tot el que ens demane el centre dins dels terminis establerts. Si no es formalitza la matrícula es perd la plaça adjudicada.

A més de seguir les indicacions de la web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport és molt important que llegiu les indicacions del centre corresponents als estudis on voleu ser admesos que apareixen en les pestanyes de dalt.

CIRCUMSTÀNCIA ESPECÍFICA: Segons establix el Decret 48/2024 en l'article 36, l'IES Francesc Ribalta ha decidit en Consell Escolar celebrat el 29/04/2024 deixar desert aquest punt del barem. Per tant, no hi ha cap punt addicional per circumstància específica a l'IES F. Ribalta.
telematricula.es
E.S.O.
Batxillerat diürn
Batxillerat nocturn
Batxillerat a Distància CEED
Formació Professional Bàsica