KA229 – We Go Green: Reuse of waste through arts and craft

Del 3 al 8, Abril. Croàcia

Els Greenies viatgem a Daruvar (Croàcia) per estudiar la problemática dels residus i …

Aprenem a utilitzar la creativitat per reutilitzar els residus mitjançant l'art i les manualitats. A més, ens apropem a la diversitat cultural europea compartint les presentacions audiovisuals fetes pels equips sobre el seu país : els trets típics , el tractament dels residus , els artistes prestigiosos que els reutilitzen a la seua obra...

I coneixem Croàcia, els sues boscos, llacs, ciutats... Sense oblidar gaudir dels jocs romans olímpics, les termes i balnearis...

Los Greenies aprendemos a utilizar la creatividad para reutilizar los residuos mediante el arte y las manualidades. Además, nos acercamos a la diversidad cultural europea compartiendo las presentaciones audiovisuales hechas por los equipos sobre su país: los rasgos típicos, el tratamiento de los residuos, los artistas prestigiosos que los reutilizan en su obra...

Y conocemos a Croacia, sus bosques, lagos, ciudades... Sin olvidar disfrutar de los juegos romanos olímpicos, las termas y balnearios...