IES LA PATACONA

Situat junt a la platja de La Patacona en Alboraia, en un entorn de constant creixement i millores, és l'únic centre públic a Alboraia que ofereix estudis d'ESO, els BATXILLERATS Tecnològic, Científic i d'Humanitats i Ciències Socials, els CICLES FORMATIUS de Grau Mitjà i Superior d'Insal·lacions elèctriques i Sistemes Automatitzats, d'Imatge Personal amb Perruqueria i Estètica i FP Bàsica de Perruqueria-Estètica i Electricitat-Electrónica. El centre, que té més de 40 anys d'història,  començà com institut de la antiga FP dins del casc urbà d'Alboraia i posteriorment es traslladà a l'ubicació actual. Al llarg de la seua história a les seues aules ha estudiat gent no sols d'Alboraia, sinò d'arreu la comarca de l'horta nord.

JORNADA DE PORTES OBERTES 2021

COMMEMORACIÓ 30 ANYS - 2017

Consulta la nostra oferta educativa

ESO I BATXILLERAT

Vine a fer la ESO i el Batxillerat al nostre centre. Trobaràs un bon ambient de treball en les nostres instal·lacions que hem ampliat i renovat recientment.  Tant a la ESO com al batxillerat garantim la màxima optativitat per que estudies el que vullgues. A més, en els darrers anys, el 100% dels alumnes que s'han presentat a les PAU (selectiu) ha passat la prova amb bons resultats.

IMATGE PERSONAL

En el nostre centre podràs estudiar FP Bàsica de Perruqueria i Estètica, Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar, Grau Mitjà d'Estètica i Bellesa i Grau Superior de Caracterització i Maquillarge Professional. Els nostres docents acumulen anys d'experiència, tant en el ensenyament com en el camp professional.  Això es reflecteix en l'éxit del nostre alumnat. Estem orgullosos de comptar entre els nostres titulats amb premis nacionals i inclús un Goya.

ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA

A les nostres instal·lacions es pot estudiar la FP bàsica de Electricitat i Electrònica, el cicle mitjà d'Instal·lacions Elèctriques o el cicle superior de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats. Tenim una gran borsa d'empreses on fer les FCT, que a voltes criden sol·licitat treballadors. La empleabilitat dels nostres titulats supera el 80%.

familias.png

ACCÉS A CICLES

En el següent enllaç teniu la informació dels camins d'accés a cicles formatius de Grau Mitjà: CFGM. Si el que voleu es informar-se dels camis d'accés al Grau Superior feu clic ací: CFGS.Si el que voleu és informació de la prova de cicles feu clic ací: Prova de Cicles.

“Mai consideres l'estudi com una obligació sinó  com una oportunitat per a introduïrte en el maravellós mon del saber.”

Albert Einstein