ESO I BATXILLERAT

Vine a fer la ESO i el Batxillerat al nostre centre. Trobaràs un bon ambient de treball en les nostres instal·lacions que hem ampliat i renovat recientment.  Tant a la ESO com al batxillerat garantim la màxima optativitat per que estudies el que vullgues. A més, en els darrers anys, el 100% dels alumnes que s'han presentat a les PAU (selectiu) ha passat la prova amb bons resultats.

Read More

Imagen Personal

Tenim el Cicle Mitjà i la FP bàsica de Perruqueria i d'Imatge Personal. Els nostres docents acumulen anys d'experiència, tant en el ensenyament com en el camp professional. Això es reflecteix en l'éxit dels nostres alumnes. Estem orgullosos de comptar entre els nostres titulats amb premis nacionals i inclús un goya.

Read More

ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA

A les nostres instal·lacions es pot estudiar la FP bàsica de Electricitat i Electrònica, el cicle mitjà d'Instal·lacions Elèctriques o el cicle superior de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats. Tenim una gran borsa d'empreses on fer les FCT, que a voltes criden sol·licitat treballadors. La empleabilitat dels nostres titulats supera el 80%.

Read More