Visita al MARQ

El nostre reporters de 1r Això ens expliquen com els va ser la visita al MARQ d’Alacant:

Rubén Belmonte: L’excursió m’ha agradat molt. Hem anat Alacant a veure un museu i després hem fet un taller d’argila. M’ho he passat bé i el que més m’ha agradat ha sigut el museu per les restes arqueològiques.

Elena Marcos: En l’excursió del dimarts 8 de febrer m’ho vaig passar bastant bé. En entrar al museu ens van posar com un mini tràiler del que anàvem a veure. Al principi ens van ficar en sales de diferents èpoques, hi havia pintures rupestres, un vaixell, una catedral de gòtica… després d’això vam ser un grup de 15 alumnes/as de 2 classes i vam anar a fer un taller de ceràmica que va estar molt fanfarró.

Martina Pérez: El passat 8 de febrer alguns vam ser al MARQ, va ser molt divertit, ja que vam veure moltes coses de la Prehistòria trobades per la província d’Alacant i també vam poder aprendre més sobre la Prehistòria, els primers humans i com vivien per aqueix llavors. Personalment, a mi el que més em va agradar va ser el taller amb argila, ja que em va agradar aprendre a fer figures/objectes amb argila. L’excursió en general va estar molt interessant, la recomane.

Noa Nondedéu: M’ha semblat una excursió molt interessant per a treballar la Prehistòria, però al meu entendre, una mica pesada, ja que l’explicació del museu era molt llarga. El que més em va agradar del museu va ser el sòl de cristall, quan vaig veure el vaixell vaig recordar que ja havia estat en aqueixa sala quan era xicoteta, aqueixa sala és la meua favorita. La ceràmica va estar molt bé, però el meu recipient una mica deformat. Sens dubte m’ho vaig passar genial en l’autobús, riem molt i en general ens el passem bé.

Marta Segura: A mi m’agradat l’excursió perquè m’he divertit en algunes activitats (la classe d’argila i la del museu), i als patis i en l’autobús me l’he passat molt bé. En veritat l’excursió està molt bé i és interessant

.Lucca Marcos: M’ha semblat molt fanfarrona l’excursió, m’ho he passat bé i he vist un munt de coses que mai havia vist, hem fet argila i en l’autobús me’l vaig passar superbién.

Puede ser una imagen de 9 personas, personas de pie y al aire libre