L’IES Paco Ruiz de Bigastro es presenta als Premis Nova Bauhaus Europea 2023

Sota els valors de sostenibilitat, inclusió i estètica, l’IES Paco Ruiz de Bigastro presenta un projecte als Premis Nova Bauhaus Europea 2023. La categoria és Reconnexió amb la naturalesa i l’Apartat és el C “Campions d’Educació de la nova Bauhaus Europea”.

El projecte consisteix en l’enjardinament d’un espai en desús. Ha sigut desenvolupat per les professores del Cicle Formatiu de Grau Bàsic en Agrojardinería i Composicions Florals amb la intenció de regenerar i transformar un espai natural que prevé la pèrdua de biodiversitat, convida a la reconnexió amb la naturalesa i utilitza les zones verdes com a connectors entre espais comuns del nostre institut.

La utilització de materials reciclats, així com de fertilitzants i abonaments orgànics transmetrà una sensació de formar part de la naturalesa i aportar un canvi de perspectiva respecte a ella. Els professors de la família d’Imatge i So, i alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà en Vídeo, Discjòquei i So, i Superior d’Animacions 3D, Jocs i Entorns interactius han col·laborat realitzant les fotografies, així com el dibuix en planta del projecte i els dissenys 3D del resultat final.

Us deixem amb unes fotografies del projecte i esperem quedar en bona posició!