Xarrada amb David Ferriz. Expert en la indústria del videojoc

El próimo Divendres 17 de Desembre a les 13 hores tindrà lloc en la sala d’actes del centre, una xarrada amb David Ferriz com a expert en la indústria del videojoc. Els alumnes del grau superior d’animació, videojocs i entorns interactius, juntament amb els alumnes del grau mitjà de vídeo discjòquei i so, tindran l’oportunitat de dialogar amb el cofundador i game designer de DevilshGames, empresa de desenvolupament de videojocs situada a Villena, Alacant.

Organitzada pel departament d’Imatge i So de l’I.E.S Paco Ruiz de Bigastro, de la mà del professor especialista Raúl Domene els alumnes comptaran amb un referent del món professional, en aquest cas David Ferriz dissenyador de videojocs, amb més de 20 experiència en l’empresa privada, és co-fundador de la seua pròpia empresa de videojocs a la província d’Alacant. Aquesta activitat naix a fi d’aconseguir que els alumnes vegen models professionals reals en els quals inspirar el seu futur laboral, potenciar l’emprenedoria i fer-los veure que l’animació i els videojocs són una professió de futur.

En l’actualitat, la seua companyia té dues línies de negoci ben diferenciades, d’una banda estan els videojocs publicitaris i educatius que desenvolupa per a clients a través de la seua marca Spherical Píxel, i la segona són els videojocs independents que crea sota el segell DevilishGames i acte-publica a través de plataformes digitals com Google Play, App Store, Steam o consoles.

DevilishGames (Spherical Píxel S.L.)

És una companyia situada a Villena (Alacant) que compta amb més de 20 anys d’experiència creant videojocs per a múltiples plataformes. Durant la seua trajectòria, l’empresa ha desenvolupat més de 150 títols, aconseguint arribar amb ells a més de 100 milions de persones de tot el món.
La companyia ha treballat per a grans clients, sponsors i publishers internacionals com a BBC, MTV Networks, Spil Games, King, LFP, Movistar, Eurolliga de Basket, Famosa, Tuenti, Havas Mitjana, Armor Games o Big Fish Games.

Més info: https://www.devilishgames.com/