RECOLLIDA DE LOTS XARXA LLIBRES 1r I 2n ESO curs 2023-24

Estimades famílies:

Us informem que procedirem a entregar els lots de llibres de la Xarxa lliures dels cursos 1r ESO I 2n ESO. Els dies en què farem el lliurament són dimecres que ve 13 de setembre i el dijous 14 de setembre, amb el següent horari:

DIMECRES 13 de setembre: de 13.00 a 15.00 i de 17.00 A 19.00 h.

DIJOUS 14 de setembre: de 17.00 a 19.00 h.

En aquest curs, com a novetat, els llibres es folraran en el centre. Cada família haurà de portar les fundes per a folrar els llibres abans de portar-los a casa, perquè hem detectat que moltes famílies no els folren a pesar que és un requisit per a pertànyer al banc de llibres. No s’entregaran els lots a qui no tinguen els folres.

• Les famílies que tinguen un fill/a en 1a ESO necessitaran set fundes de 29 cm, una funda de 28 cm i, si a més els seus fills cursen francés, una funda de 30 cm.

• Les famílies que tinguen un fill/a en 2a ESO necessitaran set fundes de 29 cm, una funda de 28 cm i, si a més els seus fills cursen francés, una funda de 30 cm.

• Les famílies que tinguen un fill/a en 2n Programa de reforç necessitaran una funda de 29 cm i, si a més els seus fills cursen francés, una funda de 30 cm.

Els llibres de 3r ESO i 4t ESO s’entregaran la setmana vinent. Ja els informarem dels dies i l’horari.

Aprofitem l’ocasió per a recordar-los que s’ha de fer un ús responsable dels llibres, la qual cosa implica cuidar-los, no escriure, subratllar ni fer marques en ells, anotar el nom únicament en les fundes i no deixar-los en la classe.

Finalment, les famílies que no han retornat el lot complet del curs passat queden excloses de la Xarxa.

Moltes gràcies per la vostra comprensió. El bon funcionament del banc de llibres només és possible amb la col·laboració de tots.

Una salutació.