Llistats NO ADMESOS PROVISIONALS Cicles Grau Superior PRESENCIALS

NO Admesos Provisionals 1r Integració Social

NO Admesos Provisionals 1r Educació Infantil

NO Admesos Provisionals 1r Màrqueting i Publicitat

És fonamental revisar els llistats Definitius quan es publiquen el dia 23. Per a les persones que apareguen en els primers llocs de la llista d’espera és molt IMPORTANT llegir la informació adjunta.

INFORMACIÓ IMPORTANT CICLES PRESENCIALS

Segons RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2024, de la Direcció General de Formació Professional, per la qual es dicten les instruccions respecte al procediment d’admissió i matrícula en els ensenyaments sostinguts amb fons públics de Formació Professional, en l’article 11é sobre llistes d’espera indica el següent:

Onzé.  Llistes d’espera

 3. En GM i GS en règim presencial, les persones no adjudicades quedaran en llista d’espera de la seua primera opció.

4. Els centres gestionaran les llistes d’espera, bé en acte o bé mitjançant els mitjans objectius i registrats que consideren adequats…

5. Les persones en llista d’espera que no acudisquen a les convocatòries dels centres per a l’adjudicació de vacants, quedaran excloses d’esta llista. En cas de coincidir diversos actes d’adjudicació alhora, la persona interessada podrà autoritzar una altra persona perquè le represen t’en estos. Per tant seguint l’indicat amb anterioritat queda convocat el 3 de SETEMBRE de 2024 a les 10.00 a la Sala d’Usos Múltiples l’adjudicació en acte Públic de les vacants de cicles de GRAU MITJÀ i a les 11.00 les vacants de cicles de GRAU SUPERIOR.