Visita a Mercalicante

1r CFGS Màrqueting i Publicitat. Dimecres, 17 d’abril de 2024: visita a Mercalicante

Els alumnes del 1r curs del CFGS de Màrqueting i Publicitat de modalitat presencial, han visitat el major centre de distribució de productes d’alimentació de la província d’Alacant, Mercalicante.

Hem conegut com funciona este centre, que s’integra dins de la xarxa MERCASA, societat mercantil estatal que s’encarrega del proveïment i distribució de productes d’alimentació a tot el país.

Ens han ensenyat les instal·lacions, les diferents empreses que estan instal·lades en eixe espai i la seua funció, destacant tot el referent a control tant duaner com sanitari de les mercaderies que arriben a Mercalicante i que posteriorment eixiran d’allí amb rumb a qualsevol país del món. També hem visitat el magatzem del Banc d’Aliments i ens han explicat el seu funcionament.

A més de comentar-nos la importància del màrqueting en totes les tasques referents a la comercialització d’aliments i de com cada vegada més, tant empreses com consumidors, hem de triar i promocionar el consum de productes ecològics i sostenibles per a aconseguir eliminar la petjada de carboni.

Mercalicante ens ha obsequiat amb un estupend esmorzar a base de fruites fresques que hem pogut preparar nosaltres mateixos i ens ha regalat una bossa també amb fruita.

Professores que organitzen l’activitat: Victoria Sánchez Boix i Lola Moreno Marín.