“CIERRA LOS OJOS”

CIERRA LOS OJOS
Sessió vespertina
L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha presentat en el Teatre Arniches d’Alacant el curtmetratge, Cierra los ojos, realitzat pels alumnes de 3r d’ESO de l’IES Figueras Pacheco d’Alacant del Taller MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu). La projecció va tindre lloc el dimecres, 17 d’abril, a les 19.30 hores.
L’acte, presidit i presentat per Glòria Gómez Monllor, directora de l’IES Francisco Figueras Pacheco, ha donat principi amb la salutació i la benvinguda al públic assistent, per a donar pas després a les intervencions de Raquel Royo, directora emèrita del nostre Centre, que ha explicat la importància de la figura de Francisco Figueras Pacheco i a Roberto Sintes, director del curt, que ha comentat els detalls de la seua producció i ha expressat el seu agraïment a totes les persones i entitats que han fet possible la realització d’este.
Volem agrair a l’Institut Valencià de Cultura (IVC) la cessió del teatre Arniches per a poder establir una relació dinàmica amb nous públics, generant sinergies amb l’entorn del teatre.