Festival MICE

Este curs participem en el festival de cinema MICE 2023. Acaba de començar el període de votacions per als Premis del Público. Es podrà votar fins al dia 13 d’octubre de 2023. Us animem a visualitzar els curts del nostre alumnat com a reconeixement a la seua gran faena. Cada visualització del vídeo, que la plataforma YouTube considere com a vàlida, computa com un vot.

Us deixem els enllaços de YouTube dels curts (un mateix curt participa en dues categories):

“TANCA ELS ULLS” alumnat de 3r d’ESO: https://www.youtube.com/watch?v=v6dixlxu3sg

“LA COMPOSICIÓ” alumnat de 3r d’ESO: https://www.youtube.com/watch?v=lb_4ipntg0c

“LA COMPOSICIÓ” alumnat de 3r d’ESO: https://www.youtube.com/watch?v=ojcbxqlrrbq

“TANCA ELS ULLS” alumnat de 3r d’ESO: https://www.youtube.com/watch?v=eimjwgtbjpm

Perquè la visualització, YouTube, la considere com a vàlida posa unes certes condicions:

-Cada visualització ha de tindre un mínim de temps de reproducció de 30 segons (si el vídeo té una duració menor, el temps del vídeo).

-Entre dues visualitzacions, des d’un mateix inici de sessió (haver entrat a youtube amb el mateix correu), ha de passar un mínim de temps entre elles. Uns 30 minuts.

Us passem uns llistats dividits per seccions i llistes de reproducció amb els enllaços a cada vídeo perquè us resulte més senzill difondre el vostre vídeo i fer que els vostres alumnes, companys, familiars, amics i “enemics” vegen el vostre vídeo i aconseguiu un vot.(Estan en PDF, per la qual cosa podeu copiar l’enllaç i inundar les xarxes perquè entren a veure el vostre treball).Indicar-vos també que en el cas que youtube ens comunique la sospita que s’han utilitzat robots per a l’augment artificial de visualitzacions d’un vídeo, este passarà a estar desqualificat d’este o qualsevol altre premi de la Mice 2023.

Gràcies a totes i tots per participar i… a inundar les xarxes amb els enllaços.

DEPARTAMENT DE DIBUIX.

VOTACIONES-MICE-2023