7 de febrer: “Dia d’Internet segura”

VÍDEO PER A CAMPANYA D’ÚS RESPONSABLE DE LES NOVES TECNOLOGIES.

Aquesta campanya la promociona l’Institut Nacional de Ciberdelinqüència. Per a donar visibilitat a aquesta campanya el nostre alumnat de 1r ESO B ha realitzat un vídeo.

Coordinador de l’activitat: Tomás Andreu. ENLLAÇ A VÍDEO (Canal de YouTube: Projectes Figueras @proyectosfigueras2704): https://www.youtube.com/watch?v=u02fmg8okmu

El 7 de febrer de 2023 se celebra a tot el món el Dia d’Internet Segura o Safer Internet Day #SID2023, sota el lema en aquesta edició ‘Junts per una Internet millor (Together for a better internet)’. El Dia d’Internet Segura o Safer Internet Day (SID) és un esdeveniment internacional organitzat per la xarxa INSAFE/INHOPE de Centres de Seguretat en Internet a Europa, amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta iniciativa es realitza cada febrer per a promoure l’ús segur i positiu de la tecnologia, especialment entre xiquets, xiquetes i joves. Així, milions de persones s’uneixen a tot el món per a inspirar canvis positius en línia, crear consciència sobre els problemes de seguretat i participar en esdeveniments i activitats.