JORNADES DE MOBILITAT ERASMUS+ D’EDUCACIÓ SUPERIOR ENTRE PAÏSOS DEL PROGRAMA (KA103).

Primer dia: Ací em trobe de nou un altre curs realitzant les Jornades de Mobilitat Erasmus+ d’Educació Superior. Beneïdes jornades en les quals el retrobament amb els companys/as i amics/as permet intercanviar informació, impressions, idees, etc., a més de posar en comú aquelles accions que es fan dins de cada projecte i que suposen un enriquiment mutu.

Enguany tenim, entre altres, una gran novetat que tindrà grans implicacions per als pròxims anys: La digitalització del programa Erasmus+… Un nou repte que espere i desitge que a mitjà termini supose una major agilitació de tot el procés burocràtic que comporten les gestions dins del programa Erasmus+.
Erasmusplusfernandoderojas Salamanca Marta Urbano IES Francisco Figueras Pacheco Maria Martinez Inma Picazo

Segon dia de Jornades de Mobilitat Erasmus+. Un dia intens ple de ponències molt interessants per a recordar protocols de gestió, informar-se de les novetats i solucionar dubtes. Tot això és fonamental per a portar amb unes certes garanties el projecte actual de 2019…
Erasmusplusfernandoderojas Salamanca Marta Urbano Inma Picazo IES Francisco Figueras Pacheco Maria Martinez Mara Tudela López. Psicologia, Apoderament, Constel·lacions familiars.

Coordinador: Juan Carlos Díaz. 15 i 16 d’octubre de 2019.