Hort escolar

HORT ESCOLAR


Un any més, l’alumnat que cursa l’assignatura optativa Taller de Reforç, ha participat conjuntament amb l’alumnat de l’aula Oberta en el treball i manteniment del nostre hort. Esta optativa, impartida en codocencia entre els departaments de Biologia, Valencià i les professores de l’aula Oberta.
L’optativa es planteja com una assignatura de docència compartida i treball cooperatiu. D’aquesta manera, el taller de reforç s’ha organitzat a partir de les assignatures de Valencià i Biologia de manera competencial a partir del currículum de cada matèria. A més, la incorporació a l’optativa de l’alumnat de l’aula Oberta del centre formant una única classe amb els alumnes de 1r ESO matriculats en l’optativa, fa de la nostra matèria una assignatura inclusiva on prevalen els valors de l’esforç, la solidaritat, el treball en equip i el respecte cap al medi ambient.
Es tenen en compte, especialment, les Recomanacions del Consell d’Europa, de 22 de maig del 2018, relatives a les competències clau per a l’aprenentatge permanent i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, de 2015, de les Nacions Unides.
En esta optativa ens comprometem especialment amb els ODS 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13 i 15.


ENLLAÇ AL VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=nivkaihndwu

Coordinadors de l’activitat: Jennifer Gonzalvo, Alberto Saquete, Esther Antón, Irene Díez i Julia Martínez

https://www.youtube.com/watch?v=nivkaihndwu
Hort escolar- IES FCO.FIGUERAS PACHECO – CURSO 2022-23