HORARI INICI DE CURS 2023-24

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ EN LA WEB FAMÍLIA. SI TENIU PROBLEMES DE RECEPCIÓ EN LA WEB FAMÍLIA, COMUNIQUEU-HO A LA SECRETARIA DEL CENTRE (HORARI 9-13 h o al correu electrònic 46024990.secretaria@edu.gva.es)

  • IMPORTANT PER A REBRE COMUNICACIONS DEL CENTRE DE MANERA DIRECTA AL CORREU ELECTRÒNIC (SUBSCRIPCIONS): (L’ALUMNAT NOU SERÀ HABILITAT EN UNS DIES EN LA WEB FAMÍLIA)

Les famílies que només podeu llegir aquesta comunicació en la pàgina web de la Web Família i no ho podeu vore en el vostre correu electrònic, és perquè NO TENIU ACTIVES LES SUBSCRIPCIONS, que permeten que rebeu les comunicacions del centre també al vostre correu electrònic, a més de la Web Família.

Per a una millor fluïdesa de la comunicacions centre-família, és important que les activeu. Trobareu en la web del centre, apartat “alumnat/famílies”, l’enllaç del manual o punxant en aquest {enllaç|https://portal.edu.gva.es/ieselquint/2021/10/19/instruccions-web-familia-activar-subscripcions-web-familia/}

Aclariment respecte al GRUP de la Web Família (WF): El grup que posa ara mateix a la WFno és el real. En uns dies, s’actualitzarà.

CALENDARI ESCOLAR: En la web del centre, en l’apartat “famílies”, trobareu el calendari escolar: {Calendari escolar 2023-24|https://portal.edu.gva.es/ieselquint/alumnatfamilies/calendari-escolar-2023-2024/}

FI DE CURS: 21 DE JUNY DE 2024 (TOTS ELS NIVELLS EXCEPTE 2n BATXILLERAT)