Jornada de Portes Obertes: dijous 12 d’abril a les 18:30

El proper dijous 12 d’abril a les 18:30 hores tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de l’IES el Quint. Aquesta jornada està destinada a aquelles famílies que tenen interés a matricular els seus fills/es el proper curs en el nostre centre, a fi que ens puguen conèixer millor.

En la sessió farem especial incidència en la incorporació a 1r d’ESO, atès que la majoria de les famílies solen vindre interessades per la incorporació a l’inici de l’etapa, però també presentarem i atendrem dubtes i preguntes sobre la resta de cursos de l’ESO i el Batxillerat. Acabarem la jornada amb una visita a les instal·lacions.

Els estudis del cicle de grau mitjà en Producció Agroecològica tindran una jornada de portes obertes específica en una altra data que anunciarem més endavant.

Els esperem!