Manifest pel dret a una segona oportunitat

El passat 30 de gener el grup de 2n d’ESO B, en representació de l’IES Andreu Sempere, va llegir en la Glorieta el seu Manifest pel dret a una segona oportunitat. Amb l’exemple de Nadia Nadim hem aprés que la vida dels refugiats que fugen de la guerrano és gens fàcil, la por i la incertesa són constants. En el nostre passat recent tenim l’experiència d’una guerra que va obligar a fugir a milers de persones fora d’Espanya per salvar les seues vides. Tinguem-ho en compte per no permetre accions violentes al nostre entorn i empatitzar més encara amb els nostres nous veïns. 

Des de l’Andreu Sempere estem convençuts i convençudes que un món millor és aquell on tothom pot viure en pau, amb respecte, empatia i solidaritat. Des dels nostres actes quotidians estem disposats i disposades a construir-lo, perquè estem segurs que la presència de gent vinguda d’altres indrets és una oportunitat per enriquir la nostra societat. Una riquesa potencial incalculable, que ens encoratja a repensar el nostre futur i a fer-lo possible: rebutgem la violència en totes les seues formes i reclamem el dret a una segona oportunitat.