JORNADA SOLIDÀRIA 22 de desembre

Benvolguts veïns i veïnes

El pròxim dimecres dia 22 de desembre, l’IES Andreu Sempere celebrarà la JORNADA SOLIDÀRIA amb la qual fomenta la solidaritat i la convivència a través de l’activitat física. De 9 a 12 es realitzarà una cursa a favor de Save The children al llarg de l’eix cicle-vianant, des de Isabel La Catòlica, fins al túnel del carrer Perú, per la qual cosa no podran circular vehicles en eixe tram horari.

A més a més enguany arrepleguem menjar per a Creu Roja, material per a la Protectora d’Animals, a los gatitos de Alcoy i tots els diners que recaptem de la venda de diferents productes de segona mà, articles de Nadal així com l’aportació de l’AMPA, seran destinats a la nostra causa solidària.

Agraïm la seua col·laboració, i els convidem a participar en les activitats del centre.

Disculpen les molèsties
IES Andreu Sempere

avis-veins-jornada-solidaria