Aneu a la barra d'eines

Primer Premi del Concurs Ecojuguete

Les alumnes Coral Peidró i Anna Martínez, tutoritzades per Carmen Calabuig, han guanyat el Primer Premi de la Modalitat 2D del Concurs EcoJuguete   UPV Campus d’Alcoi dirigit a estudiants de 1r i 2n de batxillerat científic, tecnològic i/o artístic i cicles formatius. El concurs està organitzat pel propi campus i per l’Institut Tecnològic de Producte Infantil i d’Oci (AIJU).

L’objectiu del concurs és despertar l’interés sobre la importància que el disseny de productes té en la vida quotidiana així com també aconseguir dissenyar un producte sostenible. Per això, cada participant ha presentat un producte  ecològicament sostenible amb gestió responsable de residus, consum responsable i no contaminant.

El concurs s’ha celebrat en format en línia per la situació sanitària derivada de la COVID-19.

L’enhorabona a les alumnes i la professora premiada.

Més informació: https://bit.ly/3gGcEmk