Aneu a la barra d'eines

Visita a Xàtiva

Dimecres passat 16 de juny, l’alumnat de tutoria de 3r ESO B, va realitzar una visita cultural, a manera de convivència final de curs, a la ciutat valenciana de Xàtiva.

Allí pujarem al seu famós castell, des d’on gaudirem de les belles vistes de Xàtiva i el seu entorn.

A continuació, baixarem al centre de la ciutat per a conéixer de prop la catedral de la Seu, també dita La Col·legiata; vam saber la història de la importància de la famosa família dels Borgia, i tancarem la jornada amb les visites al museu de L’Almudí, on observarem les restes arqueològiques trobades d’època ibera, romana, visigoda i musulmana, i el museu de Belles arts on vam veure i vam conéixer la famosa història del retrat del rei Felip V, que està col·locat boca avall, i per què se’n diuen socarrats als habitants d’aquest municipi.

Accés a l’àlbum de fotos:

https://photos.app.goo.gl/8LQ8595RyTE1uZWU6